Exploitatie

Sociëteit N.I.A. is gelegen in het centrum van Amsterdam aan Warmoesstraat 153. Het gebouw beschikt over diverse ruimtes en zalen die zich bij uitstek lenen voor exploitaties. Wilt u een diner, receptie, veiling of ander evenement organiseren binnen het N.I.A.? Neem dan contact op met Commissaris Exploitaitie door te mailen naar exploitatie@societeitnia.nl. De ruimtes worden niet verhuurd aan derden. Subverenigingen kunnen weldegelijk gebruik maken van de Sociëteit haar verhuur.

Voor exploitaties heeft uw keuze uit verschillende ruimtes.

Borrelzaal
De Borrelzaal is de grootste zaal waar de Sociëteit over beschikt. De zaal is voorzien van een podium, openhaard welke op aanvraag kan worden aangestoken, meerder muurtaps en een hoofdbar. Door haar kroonluchters en omringende balustrade maakt zij een klassieke en sfeervolle indruk.

Koffiekamer
Deze ruimte leent zich bij uitstek voor een informele setting. De ruimte is uitgerust met een bar inclusief barkrukken, een grote tafel en meerdere chesterfieldbanken.

Bistro
De Bistro is een kleinere zaal gelegen op de eerste verdieping van de Sociëteit. De zaal is afgeschermd van andere ruimtes en heeft een bar tot haar beschikking.

Mensa
De Mensa vormt normaliter het eetgedeelte in de Sociëteit, maar kan na het weghalen van de lange rijentafels ook dienen als zaal. De zaal is voorzien van een podium en bar.

Bibliotheek
De Bibliotheek is een van de mooiste kamers van de Sociëteit. Naast dat de Bibliotheek zeer geschikt is voor vergaderingen of kleinere bijeenkomsten leent zij zich goed voor enigszins officiële diners.