Subcommissies

N.I.A.-Week

De N.I.A.-week is de jaarlijkse feestweek ter gelegenheid van het bestaan van de Sociëteit. De week vindt plaats op de Sociëteit en wordt georganiseerd door de N.I.A.-weekcommissie. Deze N.I.A.-weekcommissie bestaat elk jaar uit 3 vrouwen en 3 mannen. Zij verzorgen het thema, de aankleding van zalen, de line-up en de acquisitie.

Meer informatie over de N.I.A.-week 2018 is te vinden op www.niaweek.nl

SoLuCo

De Sociëteitslustrum commissie organiseert één keer de vijf jaar een lustrum ter ere van het bestaan van de Sociëteit. Zij zijn een jaar bezig met de organisatie van deze week om zo te realiseren dat 2300 man kan genieten van een Heren-/Damesdiner, Gala, feesten op de Sociëteit en Buitendag.

ConsultantCie

De ConsultantCie wordt vanaf boven gecontroleerd door het Sociëteitsbestuur ‘de Commissie’, maar heeft duidelijk de ruimte voor eigen ideeën en projecten. Een groep van 3 vrouwen en 3 mannen richt zich op het innoveren en verbeteren van de Sociëteit door bestaande ruimtes aan te pakken en/of een nieuw invulling te geven. Daarnaast houdt zij zich bezig met organisatie van verschillende evenement die gehouden worden op de Sociëteit.

Kroegcommissie

De Kroegcommissie vormt in de avonduren de rechter hand van het Sociëteitsbestuur ‘de Commissie’ door werkzaam te zijn achter het Bar. Ieder dispuut levert minstens één Kroegcommissaris af.

JaarsfeestCie

De Jaarsfeest commissie organiseert jaarlijks een feest voor alle jaars van heel corporaal Nederland. Deze commissie bestaat uit zes eerste jaars die verantwoordelijk zijn voor het thema, de aankleding, de line-up en promotie van het feest.

Duurzaamheidscommissie

De DuCo, ook wel de Duurzaamheids Commissie, is in 2020 opgericht om sociëteit N.I.A. en het A.S.C./A.V.S.V. te verduurzamen. De DuCo houdt zich samen met het sociëteitsbestuur ‘de Commissie’ bezig met het verduurzamen van de sociëteit, het bewuster maken van de leden van het A.S.C./A.V.S.V. en het verduurzamen van de stad. Daarnaast houdt de DuCo zich ook bezig met het gebruik van wegwerpplastic terugdringen naar 0, meer vegetarische opties in de keuken en nog veel meer!