N.I.A. Wijn

Haal het N.I.A. in huis!
Momenteel is onze sociëteit in zeer beperkte mate open. Erg vervelend natuurlijk, maar niet getreurd. Met een fles N.I.A. wijn kunt u de Toko toch een beetje in huis halen. Door 1 of 2 dozen te bestellen kunt u ook thuis met een jaargenoot, dispuutsgenoot of commissiegenoot genieten van onze sociëteit.
Er heeft onlangs een uitgebreide wijnproeverijplaatsgevonden met Bob Duynstee (HERA ’81), hoofdredacteur van reünistenblad Nos Iungit Amicitia, en zijn jaargenoot Michel Polderman, wijnhandelaar, wijnkenner en wijnliefhebber. Zij omschrijven de fles als “een temperamentvolle witte Spanjaard. Een gulle Verdejo, strak in het pak maar sappig. Een schedel om direct te omhelzen; deze kaarsrechte en toch soepele jongen uit het beste witte wijngebied van het land: Rueda. Fris, frivool en fruitig. Met een uniek NIA etiket.”

Bestel voor 28 februari via de onderstaande links, dan zullen er begin maart 6 prachtige flessen aan uw deur bezorgd worden. U zult als u bestelt eerst bij een betaallink terechtkomen, en daarna doorverwezen worden naar een form waar u uw verzendgegevens in kunt vullen.

Proost!