Business Consultant

Business Consultant bij The Next Label!

Ben je op zoek naar een rol waarin je als commercieel professional niet alleen werkt aan de ontwikkeling van jezelf, maar waarin je ook écht iets kan teweegbrengen? Dan moeten we misschien eens verder praten.

Elke dag weer zorgen we namelijk voor snellere groei en ontwikkeling van mensen en bedrijven. Hoe we dat doen? Door ervoor te zorgen dat onze klanten (die jij zelf bij ons aansluit!) hun openstaande vacatures sneller vervullen met de beste hoogopgeleide professionals die jij voor ze vindt. Maar, voor jou als Business Consultant komt daar veel meer bij kijken dan je denkt. Lees maar verder!

Jouw werkzaamheden

Als Business Consultant is het je doel om samenwerkingen aan te gaan met bedrijven die verder willen groeien met de juiste mensen. Bedrijven die dat graag samen met jou willen doen, omdat jij precies weet hoe je de geschikte professionals uit de markt kan vinden én binden. Gedrevenheid, inlevingsvermogen en overtuigingskracht heb jij nodig om de sterkte relaties op te bouwen, met de beste resultaten voor de lange termijn. En daarin ontwikkel jij je elke dag verder en groei je steeds verder in een adviserende rol richting je klanten. Je zorgt ervoor dat alle processen naar tevredenheid verlopen omdat je de vacatures van jouw klanten snel weet te vervullen met de juiste kandidaten. Zo help jij bedrijven groeien én de professionals aan een leuke(re), nieuwe baan. 

Sales & Accountmanagement

 • Je bent volledig verantwoordelijk voor een nichemarkt, waarin je je eigen business opbouwt. Netwerken, prospects benaderen, klanten binden en sterke relaties opbouwen voor de lange termijn. Klanten komen naar jou terug als ze weer op zoek zijn naar nieuwe collega's.
 • Als specialist in jouw nichemarkt werk je aan een hoge klanttevredenheid. Je weet de connectie te leggen, zorgt voor betrouwbaarheid, maakt heldere afspraken en denkt altijd nét een stapje verder na.
 • Je leert commercieel denken en steeds beter kansen herkennen, die jij vervolgens met 2 handen aangrijpt. Met ons brede aanbod aan samenwerkingsvormen bouw je aan een divers klantenbestand en pas je cross- en upselling toe. Je ontwikkelt je tot een echte ondernemer!
 • Jouw klanten blijven jouw klanten. Je kent ze op je duimpjes en weet precies wat hun behoefte is, nu en in de toekomst. Je denkt met ze mee en hebt een adviserende rol voor het opstellen van de doelstellingen en het proces rondom de werving van nieuwe collega's.

Recruitment & Relatiebeheer

 • Elke dag sta je in contact met de professionals uit jouw deelmarkt. Jij weet ze te vinden! Dit doe je via onze zakelijke LinkedInomgeving, het CRM systeem, jobboards en onze marketingkanalen. Zo bouw jij een waardevol netwerk op van kandidaten die samen met jou een volgende stap willen maken.
 • Je verdiept je in de professionals, ontdekt wie ze zijn, wat ze belangrijk vinden en waar ze in willen groeien. Je vertelt over jouw klanten en weet ze te enthousiasmeren voor een sollicitatiegesprek. Daar ben jij zelf niet bij, want de inhoudelijke beoordeling ligt in de handen van de klant.
 • Jij blijft de vaste contactpersoon van de professionals en begeleidt het gehele proces tussen de klant en de kandidaat. Je bereidt beide partijen voor op gesprekken, weet snel te schakelen en elk moment het juiste advies te geven voor beide partijen. Je bouwt een sterke relatie op, omdat jij ze helpt naar meer werkgeluk bij een van jouw klanten.

Projectmanagement

 • Omdat je verantwoordelijk bent voor het hele proces én midden tussen de klant en kandidaat instaat, ben jij degene met de overkoepelende blik tijdens het hele proces. Dus... Je zorgt dat je door de bomen het bos nog steeds ziet ;)
 • Je bent op de hoogte van de razendsnelle ontwikkelingen in de markt en weet daar op het juiste moment naar te handelen. Je weet precies waar de prioriteiten liggen en speelt daarop in.  
 • Naast jouw eigen klanten bedien je ook klanten samen met je collega’s. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en samen realiseren jullie een nóg betere samenwerking en resultaat. Want samen groeien we sneller dan alleen! 

Wie ben je? Wat kan je?

Volgens jouw omgeving ben je iemand die er nooit genoeg van heeft. Je zoekt steeds weer die nieuwe uitdaging, het liefste samen met de mensen om je heen. Groeien, ontwikkelen en kansen zien en benutten, daar ben jij niet vies van. Via sterke relaties bouw jij aan succesvolle prestaties, en die weet jij steeds weer te overtreffen. En verder: 
 • Woon je in de omgeving van Amsterdam en heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding, het liefste in een commerciële richting
 • Kan je goed luisteren, linkjes leggen en doorvragen. Je voelt verschillende type personen en situaties goed aan. Zo pas je jouw gedrag aan op gesprekspartners van verschillende (corporate) niveaus.
 • Wil je graag samenwerken om tot betere resultaten te komen. Je houdt van sparren met collega’s, leert graag van anderen en krijgt motivatie van een energieke omgeving.
 • Ga je met jouw ondernemende mentaliteit oplossingsgericht te werk. Zelfs als iets onmogelijk lijkt of het allemaal even tegenzit, helpt jouw positieve mindset je verder!
 • Ben je een echte doener. Je houdt van aanpakken, gaat na wat informatie snel aan de slag en leert graag door te vallen en weer op te staan.

Wat krijg je van ons?

Een groeiende organisatie, met hechte teams en het overkoepelende doel om te zorgen voor snellere groei en ontwikkeling. Van onze klanten, kandidaten én natuurlijk ook van onszelf. Jouw commerciële, persoonlijke ontwikkeling vinden staat op 1 en zo weten we samen de beste resultaten te boeken. En wat we jou verder bieden nog even op een rijtje:
 • De kans om stapsgewijs je eigen business op te bouwen, zodat je steeds zelfstandiger wordt en uiteindelijk expert wordt van jouw markt.
 • Persoonlijke begeleiding van je Teamlead, je Buddy en de Salescoach. Ook met de rest van de collega’s deel je feedback en zorg je dat iedereen dagelijks verder groeit.
 • Een intensief inwerktraject, met verschillende trainingen, opdrachten, presentaties en rollenspellen. Maar ook na de eerste zes maanden trainen we je verder!
 • De kans om je eigen werkstijl te ontwikkelen, want iedereen heeft een eigen manier om ‘de zaakjes onder controle te houden’.
 • Een omgeving waar we luisteren naar jouw mening en ideeën. Zo kunnen we ons ook als organisatie blijven verbeteren.
 • Een uncapped bonussysteem, veel leuke uitjes, incentives, mogelijkheid om te sporten in de pauze en gezellige borrels als afsluiter van de week.

Waarom The Next Label?

Als Business Consultant ontwikkel je jouw commerciële skills. Maar, dat kan bij 100 andere bedrijven ook. Belangrijk is dat jij kiest voor een omgeving waar jij je thuis voelt, waar je fouten durft te maken en waar je jezelf ziet groeien. Elke dag weer. We vroegen onze collega’s waarom ze voor The Next Label kozen:  
 • Snelgroeiende organisatie, waardoor ik de kans heb op verschillende doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke begeleiding en dagelijkse feedback. Niet alleen van mijn Teamlead, maar ook van mijn Buddy, de Salescoach en de rest van het team.
 • Uitgebreid inwerkprogramma. Een half jaar lang veel trainingen, waardoor ik alle werkzaamheden snel onder de knie krijg en ik tegelijkertijd ook al zelf aan de slag ga.
 • Een team waar je je meteen thuisvoelt, waar je lekker jezelf kan zijn. Informeel, vooruitstrevend en vooral erg gezellig!

https://www.thenextlabel.nl/wat-we-doen


Corporate Recruiter

Corporate Recruiter bij The Next Label!

Met jouw spontane en doortastende persoonlijkheid elke dag nieuwe mensen leren kennen, interessante gesprekken voeren en de lead kunnen nemen in de groei van de organisatie? Klinkt dat als iets wat goed bij je past? Of wat anderen vinden dat bij je past? Lees dan zeker even verder, want we zoeken een 2e Corporate Recruiter voor ons HR-team!

Jouw werkzaamheden

Als Corporate Recruiter ben je verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe collega's, de begeleiding van het hele sollicitatieproces en het pre-onboardingstraject. Je duikt in de doelgroep en zorgt ervoor dat je als eerste met ze in contact komt. Je wil alles te weten komen over wat ze momenteel doen, hun interesses, ontwikkelpunten en naar wat voor een bedrijf ze op zoek zijn als ze ready zijn voor een nieuwe baan. Doordat jij degene bent die continu met de doelgroep in contact staat, kom je alles over hen en de markt te weten en ontdek je ook steeds weer nieuwe manieren om met ze in contact te komen. Ook ben je je ervan bewust dat de beste resultaten niet vanzelf komen, daarom denk je altijd nét een stapje verder na. Als jouw ideeën, inzichten en adviezen bespreek je dan ook met Britt (Corporate Recruiter) en Michele (HR-Manager).

Met wie werk je samen?

Als Corporate Recruiter heb je een centrale rol binnen de organisatie. Je werkt samen met collega's van verschillende afdelingen. Vooral met je eigen team, de Teamleads van sales, het Management en met Back Office.

Wie ben je en wat kan je?

Je bent een harde werken die niet zomaar opgeeft als het even lastig wordt. Kwantiteit weet jij goed te combineren met kwaliteit, want je voelt je sterk verantwoordelijk voor  de duurzame groei van The Next label. Met nieuwe mensen in contact komen geeft je veel energie. Je bent nieuwsgierig, houdt van vragen stellen en wil graag weten wat iemand écht bedoeld. Mensen lezen, begrijpen en inschatten is iets wat kenmerkend is voor jou. Aandachtig luisteren en ook horen wat er niet gezegd wordt is voor jou niks nieuws. Dit alles weet je te combineren met wat de organisatie nodig heeft. Daar weet jij anderen van te overtuigen!

Vereisten:

 • Je woont in de omgeving van Amsterdam
 • Je hebt relevante (werk)ervaring opgedaan, waardoor jij al hebt ontdekt dat deze functie wel eens iets voor jou kan zijn
 • Je kan beter luisteren dan praten, weet hoe je duidelijke afspraken met iemand maakt en weet hoe je moet samenwerken om de beste resultaten te behalen
 • Je hebt een hbo- of wo-diploma, het liefst in een commerciële richting
 • Je voelt aan hoe je connectie legt met mensen, weet welke vagen je stelt om het juiste antwoord te krijgen en doet dit allemaal op een niet opdringerige, maar oprecht manier
 • Je ziet kansen en bent ondernemend om overal steeds meer uit te halen. Als iets niet lukt kom jij wel met een oplossing!

Wat krijg je van ons?

Je komt te werken in een team waarmee je hard samenwerkt aan de doelen van The Next Label. Zo draag je met jouw functie direct bij aan de groei van de organisatie en dus aan onze gezamenlijke doelen. Samen komen we vooruit! En wat nog meer?
 • Je krijgt persoonlijke begeleiding, dagelijkse feedback en gesprekken die in het teken staan van jouw ontwikkeling
 • Je krijgt meteen veel verantwoordelijkheid in je functie en we staan open voor jouw ideeën.
 • Je krijgt de vrijheid om de leiding te nemen over je groeimogelijkheden. We groeien snel en bieden voor iedereen genoeg kansen om daarin mee te groeien.
 • We luisteren naar jouw mening en ideeën, zodat we ons als organisatie ook steeds kunnen blijven verbeteren.
 • Je komt terecht op een werkplek waar naast hard werken tijd is voor een gezelligheid én veel leuke uitjes samen.

Waarom The Next Label?

Als Corporate Recruiter ga je aan de slag voor The Next Label en al onze labels. Waar we naartoe willen? Onmisbaar zijn in de groei van elk bedrijf. Om dat waar te maken blijven we groeien, zowel in kwaliteit als kwantiteit. Groei van onze huidige labels, maar ook door het opzetten van steeds nieuwe labels en markten. Om dat voor elkaar te krijgen, moeten we ook blijven groeien in collega's. Want hoe groter het team, hoe sneller we de markt écht kunnen veroveren. Daarom zijn we continu op zoek naar mensen die met ons deze droom willen nastreven, en daar speel jij als Corporate Recruiter de grootste rol in! Continu ga je op zoek naar mensen die zich thuisvoelen bij The Next Label én zich met ons willen ontwikkelen in de functies die openstaan. Je hebt directe impact op de groei van de organisatie. En waarom het verder leuk is om bij ons te werken?
 • Wij zijn een snelgroeiende organisatie, waardoor we jouw persoonlijke ontwikkeling blijven uitdagen.
 • We geloven dat we als groep sterker zijn dan als individu, waardoor je veel samenwerkt met jouw collega’s.
 • Je krijgt persoonlijke begeleiding en dagelijkse feedback. Niet alleen van je leidinggevende, maar ook van alle collega’s om je heen.
 • We werken in een jong en vooruitstrevend team, waarin je lekker jezelf kan zijn en na hard werken gezamenlijk je successen viert.

https://www.thenextlabel.nl/wat-we-doen

 


Student-stagiair Financial Regulatory

Met 9000 collega’s in 40 landen verspreid over de wereld, heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken. Hier leer je te adviseren vanuit een brede scope. De kantoren zijn sterk aan elkaar gelinkt, waardoor je eenvoudig kan beschikken over alle kennis en ervaring die aanwezig is bij onze kantoren. Met persoonlijke begeleiding van top-advocaten en trainingen ontwikkel jij je op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft jou de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor.

Wat ga je doen?

Tijdens een stage van 2 maanden op onze praktijkgroep maak je volwaardig deel uit van het team. Je deelt je kamer met een (senior) advocaat die je persoonlijk begeleidt en krijgt ook een stagebegeleider toegewezen. Jouw werkzaamheden hebben betrekking op het adviseren van financiële instellingen (zoals banken, verzekeraars, beleggingsinstellingen, beleggingsondernemingen, betaalinstellingen en andere financiële dienstverleners) over toezichtrechtelijke vraagstukken, rechtsontwikkelingen en de doorwerking van financiële regulering in privaatrechtelijke rechtsverhoudingen. Je woont zittingen en besprekingen met cliënten bij en krijgt eigen verantwoordelijkheden. Je verricht onderzoek, bereidt notities voor en stelt concepten, contracten en processtukken op en houdt (eventueel) een referaat over een financieel toezichtsrechtelijk onderwerp. Ook kan het zijn dat we je betrekken bij pro bono projecten of activiteiten die met ons maatschappelijk verantwoord ondernemen-beleid te maken hebben. Uiteraard ben je ook welkom bij alle sociale evenementen om de sfeer van ons kantoor te proeven.

Wat bieden wij?

Een gerenommeerd extern trainingsbureau helpt je om inzichten te krijgen in je eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten waardoor je nog meer uit jezelf kunt halen. En dan kan het zomaar gebeuren dat jouw stageperiode overgaat in een vaste aanstelling. Je krijgt bij ons een stagevergoeding van € 850 bruto per maand en (OV) reiskosten worden volledig vergoed.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ilAhp45YShg


Junior Associate

Met 9000 collega’s in 40 landen verspreid over de wereld, heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken. Hier leer je te adviseren vanuit een brede scope. De kantoren zijn sterk aan elkaar gelinkt, waardoor je eenvoudig kan beschikken over alle kennis en ervaring die aanwezig is bij onze kantoren. Met persoonlijke begeleiding van top-advocaten en trainingen ontwikkel jij je op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft jou de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor.

Wat ga je doen?

Je start binnen één van onze zeven praktijkgroepen en volgt de DLA Piper Career Academy. Als fiscalist start je bij de praktijkgroep Tax en als kandidaat-notaris bij Real Estate of Corporate. Na 1,5 jaar wissel je van praktijkgroep (fiscalisten en kandidaat-notarissen uitgezonderd) om je algemene rechtskennis, je vermogen om samen te werken met meerdere praktijkgroepen en jouw werkmethodiek optimaal te ontwikkelen. Naast je opleiding draai je direct mee in een hoogwaardige praktijk en krijg je al snel de mogelijkheid om zelfstandig aan zaken te werken en cliënten te adviseren of te procederen.

Wij zoeken (bijna) afgestudeerde studenten Nederlands Recht, Notarieel recht, Fiscaal recht of Fiscale economie. Het is belangrijk dat je een stevige persoonlijkheid hebt. Je bent ondernemend en bereid een actieve bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van kantoor. Daarnaast zoeken we kandidaten die graag in (internationaal) teamverband werken aan grensoverschrijdende zaken.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van onze mensen vinden wij belangrijk. Daarin spelen zij zelf een actieve rol. Ons kantoor vindt de groei en ontplooiing van haar medewerkers een voorwaarde voor succes. Wij bieden naast goede arbeidsvoorwaarden aan elke medewerker de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door een persoonlijk ontwikkelingsprogramma.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ilAhp45YShg


Student Stagiair

Full-time stage, 2 maanden

Met 9000 collega’s in 40 landen verspreid over de wereld, heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken. Hier leer je te adviseren vanuit een brede scope. De kantoren zijn sterk aan elkaar gelinkt, waardoor je eenvoudig kan beschikken over alle kennis en ervaring die aanwezig is bij onze kantoren. Met persoonlijke begeleiding van top-advocaten en trainingen ontwikkel jij je op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft jou de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor.

Wat ga je doen?

Tijdens een stage van twee maanden op een praktijkgroep maak je volwaardig deel uit van een team van advocaten, (kandidaat-)notarissen en belastingadviseurs. Je deelt een kamer met een (senior) advocaat die je persoonlijk begeleidt en krijgt ook een stagebegeleider toegewezen. Je woont zittingen en besprekingen met cliënten bij en krijgt eigen verantwoordelijkheden. Je verricht onderzoek, bereidt notities voor en stelt concepten, contracten en processtukken op en houdt (eventueel) een referaat. Ook kan het zijn dat we je betrekken bij pro bono projecten of activiteiten die met ons maatschappelijk verantwoord ondernemen-beleid te maken hebben. Uiteraard ben je ook welkom bij alle sociale evenementen.

Wat bieden wij?

Een gerenommeerd extern trainingsbureau helpt je om inzichten te krijgen in je eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten waardoor je nog meer uit jezelf kunt halen. En dan kan het zomaar gebeuren dat jouw stageperiode overgaat in een vaste aanstelling. Je krijgt bij ons een stagevergoeding van € 850 bruto per maand en (OV) reiskosten worden volledig vergoed

https://www.youtube.com/watch?v=ilAhp45YShg


Accountant In Opleiding - Audit

Als accountant in opleiding bij EY bieden we je de mogelijkheid om ervaring op te doen met een divers klantenpakket, zodat je kan ontdekken in welke sector jouw interesse ligt. Onze kantoren liggen in volgende plaatsen; Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Naaldwijk, Rotterdam, Utrecht, Venlo of Zwolle.

Your key responsibilities’:

 • Je gaat aan de slag binnen een jong, enthousiast en informeel team waarbij je niet alleen naar cijfers kijkt maar ook naar de bedrijfsprocessen erachter.
 • Tijdens de interim controle breng je samen met je team de processen in kaart om vervolgens tijdens de jaareindecontrole verschillende posten te controleren.
 • Je krijgt persoonlijke en vakinhoudelijke begeleiding van een ervaren collega uit de praktijk om jouw ontwikkeling te stimuleren.
 • Naast de controlewerkzaamheden die je uitvoert, zijn er verschillende mogelijkheden om je te ontwikkelen op persoonlijk vlak. Zo kun je je onder andere bezighouden met coaching, innovatie, data analyse of kwaliteitsverbetering.
 • Je krijgt de mogelijkheid om naast jouw werk door te studeren richting jouw RA titel of om deel te nemen aan ons interne opleidingsprogramma EY University.

 

To qualify for the role you must have

 • Je bent recent afgestudeerd of gaat binnenkort afstuderen en hebt bij voorkeur relevante werkervaring opgedaan tijdens een (bij)baan, stage of werkstudentschap.
 • Je hebt een (bijna) afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van Accountancy, Finance, Economie of Bedrijfskunde of je hebt een aantoonbare affiniteit met Accountancy.
 • Je kunt zowel in het Nederlands als Engels goed communiceren.

 

What we offer

Het team waarin je terecht komt, de collega’s om je heen en je werkzaamheden dragen bij aan je werkplezier. Maar werken doe je niet voor niets. Daarom bieden wij jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Flexibel werken, dat vinden we bij EY heel gewoon. Ook bepaal je bij EY jouw eigen loopbaanontwikkeling: met energie, gedrevenheid, inlevingsvermogen en durf staat niets jouw carrière in de weg. Hoe meer je je ontwikkelt, hoe meer mogelijkheden je ontdekt om je carrière te sturen en deze net zo uniek te maken als je zelf bent.

 

Werk aan interessante opdrachten met een sterk innovatief karakter bij een gevarieerde en uitdagende groep klanten: 

 • EY biedt jou trainingen in hard- en soft skills. Je krijgt een counselor en buddy. Opleidingen worden ondersteund in tijd en geld.
 • Samenwerken doen we in diversiteit. We werken in een omgeving waarin 'gelijkheid in diversiteit' in ons beleid is verankerd, met als resultaat betere teamresultaten.

Campus Recruiter Consulting

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van Assurance, Tax, (Tech) Consultancy en Strategy &Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren. Ons team van Campus Recruiters is onderdeel van de afdeling Talent en richt zich op het werven en selecteren van studenten en young professionals. Als Campus Recruiter ben je tegelijkertijd dé marketeer, searcher, match maker en talent adviseur om zo het juiste talent binnen te halen. Dit doe jij proactief in een arbeidsmarkt die volop in beweging is en waar kandidaten schaars zijn. 

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert:

 • Je bent volledig verantwoordelijk voor alle lokale en landelijke wervingsactiviteiten voor de Serviceline Consulting in Amsterdam.
 • Je verzorgt o.a. de inhoud van de events, je maakt de draaiboeken, je stelt de gehele communicatie op, je onderhoudt het contact met alle stakeholders (intern en extern) en bewaakt het budget.
 • Je vertegenwoordigt EY bij universiteiten, studie- en studentenverenigingen om de positie van EY als voorkeurswerkgever te promoten.
 • Je stimuleert het interne referralbeleid en verzorgt waar nodig workshop om collega’s te stimuleren hun netwerk in te zetten.
 • Je benadert onze doelgroep op LinkedIn en weet EY op een dusdanige manier te pitchen dat studenten en young professionals graag met je in gesprek gaan.
 • Verder onderhoud je alle contacten met je interne stakeholders en fungeer je echt als sparringspartner voor de business. Je houdt hen op de hoogte over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en adviseert hen over het recruitmentproces.
 • Uiteraard ben je als recruiter ook betrokken bij het voeren van alle eerste gesprekken en zorg je ervoor dat de administratie op orde is.

Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft:

 • Je bent een gedreven en enthousiaste collega met een afgeronde HBO of WO opleiding op bijvoorbeeld het gebied van Human Resource Management, Event Management, Communicatie, Commerciële Economie, Hotelschool of een andere relevante opleiding aangevuld met (relevante) werk/stage ervaring.
 • Je bent innovatief, creatief en constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden om in contact te komen met je doelgroep.
 • Je bent proactief, daadkrachtig en communicatief sterk, omdat je moet kunnen schakelen tussen verschillende stakeholders met vaak diverse belangen.
 • Je bent woonachtig in Amsterdam of directe omgeving en bereid om te reizen tussen de verschillende EY locaties en onze samenwerkingspartners.
 • Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend aangezien je komt te werken in een internationaal bedrijf.

Wat we je bieden – een inspirerende werkomgeving:

Het team waarin je terecht komt, de collega’s om je heen en je werkzaamheden dragen bij aan je werkplezier. Maar werken doe je niet voor niets. Daarom bieden wij jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Flexibel werken, dat vinden we bij EY heel gewoon. Ook bepaal je bij EY jouw eigen loopbaanontwikkeling: met energie, gedrevenheid, inlevingsvermogen en durf staat niets jouw carrière in de weg. Hoe meer je je ontwikkelt, hoe meer mogelijkheden je ontdekt om je carrière te sturen en deze net zo uniek te maken als je zelf bent. Wat je nog meer kan verwachten bij EY:

 • Een enthousiast team vol jonge ambitieuze mensen waarbinnen samenwerken hoog in het vaandel staat.
 • Veel vrijheid en flexibiliteit om je functie uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past.
 • Een goed salaris, telefoon en laptop.

Transaction Graduate Program - Strategy & Transactions

Strategy and Transactions (SaT) speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van haar klanten bij het kopen, verkopen en fuseren van ondernemingen. Strategievorming, herstructureringen, operationele verbeteringen en IPO’s horen daar ook bij. Je werkt nauw samen in teamverband zodat je klanten in staat zijn om goed onderbouwde beslissingen te nemen. Hierdoor kunnen zij hun kapitaal en transacties managen in een snel veranderende wereld. Als Strategy and Transactions-specialist werk je binnen diverse functionele gebieden, sectoren en regio’s.

(Bijna) afgestudeerd in Finance, Business of een exacte studie, maar weet je nog niet precies wat bij jou past? Geen probleem! Heb je wel al een idee waar jouw ambities en talenten liggen? Ook goed! Binnen Strategy and Transactions onderscheiden we namelijk acht sub-servicelines: Mergers & Acquisitions, Transaction Diligence, Valuation Modeling & Economics, Transaction Strategy and Execution, Debt Advisory, Real Estate Advisory Services, Infrastructure Financial Advisory en Turnaround and Restructuring Strategy. Je solliciteert naar een functie binnen één van deze sub-servicelines. Het Transaction Graduate Program biedt jou de mogelijkheid om te tijdelijk te roteren naar één of twee van de andere subservicelines, zodat je je kennis kunt verbreden. Je kunt ook blijven werken voor jouw sub-serviceline. Middels het Transaction Graduate Program kun jij je razendsnel ontwikkelen tot een van de beste consultants binnen de serviceline Strategy and Transactions.

Wat ga je doen?

• Je werkt aan complexe en uitdagende projecten in een dynamische en innovatieve omgeving.
• Je werkt voor klanten (multinationals, familiebedrijven, private equity-fondsen en financiële instellingen) in het binnen- en buitenland in zeer uiteenlopende sectoren.
• Je volgt samen met andere trainees diverse trainingen die gericht zijn op persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.
• Je bent onderdeel van een netwerk waar diversiteit, teaming en een goede sfeer hoog in het vaandel staan.
• Je krijgt een buddy die jou begeleidt en regelmatig van feedback voorziet, zodat jij het maximale uit jezelf haalt.

Wat wij vragen?

• Als Stategy and Transactions-professional ben je onderdeel van een team, waarin ieders kwaliteiten worden gebruikt om een gezamenlijke prestatie neer te zetten. Welke kwaliteiten breng jij mee?
• Je hebt een (bijna) afgeronde universitaire master in de richting van Finance, Business of een exacte studie.
• Naast jouw studie heb je jezelf op verschillende manieren ontwikkeld, bijvoorbeeld tijdens een relevante stage, een bestuursjaar of andere nevenactiviteiten.
• Je bent leergierig, ambitieus, analytisch, cijfermatig sterk, resultaatgericht, flexibel en je bent een teamspeler die graag duurzame relaties opbouwt met zowel collega’s als klanten.
• Je hebt interesse in fusies en overnames alsmede in vraagstukken op het snijvlak van strategie, operations en finance.
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk vloeiend.

Wat wij bieden?

We bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling. Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Wat je nog meer kan verwachten bij EY:
Je ontvangt regelmatig constructieve feedback als onderdeel van ons Leiderschap & Ontwikkelingsproces. Denk hierbij aan support, coaching en feedback van counselors en het plannen van professionele en persoonlijke ontwikkelingsdoelen. Je krijgt fantastische carrière mogelijkheden dankzij individuele ondersteuning en aandacht. Je gaat deelnemen aan uitdagende projecten en bouwt een sterk EY netwerk op. EY besteedt aandacht aan gezondheid en vitaliteit. Dit komt onder andere tot uiting in het aanbod van gezonde maaltijdvoorzieningen, collectieve zorgverzekeringen en andere gezondheidsservices.


Yacht Finance traineeship

Met het Yacht Finance traineeship ontwikkel jij je binnen 3 jaar van starter tot een futureproof professional. Binnen die 3 jaar werk je bij minstens 3 verschillende toonaangevende opdrachtgevers zoals ABN Amro, PwC, Jacobs Douwe Egberts, Scotch & Soda, UWV & Palo Alto Networks. Bij deze opdrachtgevers werk je aan je hard skills en leer je verschillende bedrijfsculturen kennen. Daarnaast ga je aan de slag met persoonlijke ontwikkeling door middel van het softskills traject van Relevance. Zo zet jij in een razend tempo stappen en leg je een sterke basis voor een succesvolle carrière. Hierbij hoort natuurlijk een mooi salaris van € 2550,- met een jaarlijkse groei van 300 euro.

Binnen het Finance traineeship ontwikkel je jezelf tot een futureproof professional in Analyse en Control. Na één of meerdere selectiegesprekken bij onze opdrachtgevers start je met je eerste traineeopdracht. Deze opdracht vinden we samen! Via ons netwerk en in samenwerking met jouw Sales consultants Denise, Gino, Yves, Reinout en Commercieel manager Olaf. Denise, Gino, Yves, Reinout en Commercieel manager Olaf. Ook vragen we
aan jou om je netwerk in te zetten.

Wat ga je doen?

Jouw carrière binnen ons Finance Traineeship kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien:

Je start in jaar één bij de Rabobank als Business Analyst Finance, waarbij je kennis maakt met finance & business control. In jaar twee start je wil je je verder ontwikkelen binnen control. Je start bij KLM als assistent controller. Na een fantastisch jaar weet je dat het vak Project Controlling je enorm aanspreekt, maar dat je nog liever de richting van Business Control op gaat. Je start jouw laatste trainee jaar met mooie werkervaring als basis en een duidelijk doel, je wil graag als Business Controller aan de slag binnen een internationaal bedrijf. Samen gaan we op zoek naar een mooie vervolgstap en start je vervolgens bij ABN AMRO als Junior Business Controller. Je traineeship sluit je af door in dienst te treden bij ABN AMRO als Business Controller.

Naast het wisselen van omgeving en het opbouwen van expertise in Finance in diverse omgevingen volg je ons toekomstgerichte ontwikkelingsprogramma. Samen met mede trainees volg je elk kwartaal een training aangaande je persoonlijke ontwikkeling in onder andere communicatie, storytelling en persoonlijk leiderschap. En heb je de mogelijkheid om een aantal keuzevakken te volgen in o.a. strategisch denken en onderhandelen. Naast de trainingen heb je toegang tot onze online leeromgeving, en wordt je individuele gecoached. Ook is er de mogelijkheid je te ontwikkelen in je professionele skills, elke maand organiseren we een vakinhoudelijke training in bijvoorbeeld de control cyclus of Power Bi.

Solliciteren als Finance trainee? Dit vragen we van jou:

 • Je bent een leergierige professional die beschikt over een hbo/wo diploma in een
  financiële richting
 • Je hebt bij voorkeur al een mooie stage gelopen of ander interessant (bestuur-/
  vrijwilligers-) werk gedaan
 • Je bent positief ingesteld en kijkt ernaar uit jezelf nog beter te leren kennen middels
  ons ontwikkelingsprogramma
 • Je vindt het leuk om zelf actief sturing te geven aan zijn carrière. Dit betekent dat je
  actief meewerkt aan het vinden van een mooie trainee opdracht. (Beter) leren
  netwerken vind je een mooie uitdaging

Ons aanbod aan jou:

Bij Yacht trainees bieden wij jou een talentprogramma met ontwikkel garantie. Je start met een tweejarige arbeidsovereenkomst met een startsalaris in jaar één van €2550,- bruto per maand. In jaar twee groeit je salaris met € 300,- naar €2850 en in jaar 3 naar €3150. Presteer je uitzonderlijk dan stijgt je salaris met €375,-

Je ontvangt 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen. Daarnaast ontvang je van ons een vergoeding van €25,- netto per maand voor laptop/telefoon. Ook bieden wij je een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.

Daarbij maak je als Finance trainee deel uit van onze community van 60 Finance trainees en veel gezelligheid in de vorm van kennis- en netwerkevents, barbecues, varen op de grachten en bijvoorbeeld onze skireis. We hopen deze activiteiten snel weer te kunnen laten plaatsvinden. Vanwege de huidige covid maatregelen zien we elkaar voornamelijk online tijdens o.a. kookclinics, borrels en pubquizzen.

Er zijn geen vaste startmomenten, je kan het hele jaar doorlopend instromen in ons Finance Traineeship.


Yacht Data Traineeship

Met het Yacht Data traineeship ontwikkel jij je binnen 3 jaar van starter tot een futureproof professional. Binnen die 3 jaar werk je bij minstens 3 verschillende toonaangevende opdrachtgevers zoals KLM, ABN AMRO, Alliander, Randstad, Heineken of Philips. Bij deze opdrachtgevers werk je aan je hard skills en leer je verschillende bedrijfsculturen kennen. Daarnaast ga je aan de slag met persoonlijke ontwikkeling door middel van het soft skills traject van Relevance. Zo zet jij in een razend tempo stappen en leg je een sterke basis voor een succesvolle carrière. Hierbij hoort natuurlijk een mooi salaris van €2.550,- bij met een jaarlijkse groei van minimaal €300 euro!

Wat ga je doen?

Ben jij een junior of startend business- / data analist, BI specialist, data engineer of data scientist en ben jij op zoek naar een traineeship dat bijdraagt aan zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling tot een toekomstbestendige vakspecialist mét management skills? Dan zit je bij ons goed!

Naast je opdracht bij één van onze talent partners, staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal en word je hierin intensief begeleid. Dit programma heet Pushing Inner Talent en hier zoomen we in op je soft skills. Door middel van één op één coaching, trainingen en intervisies met mede trainees en leer je meer over jezelf, je kwaliteiten, hoe je invloed kunt uitoefenen op anderen en leer je je staande te houden in een veranderende arbeidsmarkt.
Jouw opdracht vinden we via ons netwerk, in samenwerking met jouw sales consultants Grace, Stijn en Tim en commercieel manager Stef. Ook dagen we jou hierbij uit om zelf je netwerk in te zetten en verder uit te bouwen. Het is onze overtuiging dat je door het benutten van je netwerk je eigen regisseur bent van jouw carrière.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een technisch/beta HBO of WO diploma in Business Information Technology, natuurkunde, wiskunde of econometrie
 • Je hebt een relevante stage of werkervaring binnen Data Analyse, Data Science, Business Intelligence, Big Data of (Advanced) Analytics
 • Kennis van minimaal twee van de volgende technieken/tools en nieuwsgierig naar andere tools zoals Python, R, PowerBi, Excel, SQL, VBA, Qlik, Tableau en/of Matlab
 • Een aantoonbare interesse /affiniteit met data
 • Je wilt deel uitmaken van het Yacht trainees netwerk en ons actief helpen dat netwerk uit te breiden
 • Je beheerst zowel de Nederlandse (eis) als Engelse taal

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris van €2550,- bruto per maand. Elk jaar stijgt je salaris met €300,- (jouw maandsalaris in jaar twee is dus €2850,- bruto per maand)
 • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen.
 • Optioneel projecttoeslag
 • Vergoeding van € 25,- netto per maand voor laptop/telefoon
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Ieder kwartaal een nieuwe cursus met trainingsdagen, intervisie en coaching
 • Veel gezelligheid in de vorm van borrels, barbecues, varen op de grachten van Amsterdam, skireis en het referralfeest